Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

80/60
 
Darren Skliton bezoekt Hutten Rally Center
meer >

80/60
 
Snellere T4 voor Anne Kies ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
21-03-2005 Darren Skliton bezoekt Hutten Rally Center
Darren Skilton is een Amerikaanse rally rijder die in Californie zijn eigen rally onderneming heeft genaamd Baja Automotive Adventures. Darren doet al vanaf 1992 mee aan de divesere off road wedstrijden in Amerika, Mexico en zelfs in b.v. Chili. Darren bouwt ook zijn eigen auto. Sinds een aantal jaren rijdt hij met een Kia Sorento. Darren heeft met deze auto de finish van de afgelopen Dakar gehaald dus er was toch een Kia aan de finish. Hoewel het in oprincipe om een Kia Sorento gaat heeft Darren het model wel wat gewijzigd en je moet wel heel veel verbeeldingskracht hebben om er een Sorento uit te kunnen halen. Maar dit doet niets af aan de bijzondere prestatie van Darren tijdens de afgelopen Dakar. Op zijn rondreis door Europa brengt hij nu een bezoek aan de rally afdeling van het Hutten Team in Beerzerveld. Het uitwisselen van ervaringen en het opzetten van een technische samenwerking is een van de doelstellingen van zijn bezoek.
Het wiel opnieuw gaan uitvinden is niet zinvol en kost veel geld. Daarom is een mogelijke samenwerking en het uitwisselen van gegevens in het belang van beiden.