Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
19-03-2005 Snellere T4 voor Anne Kies ?
Anne Kies beleefde zoals u allen weet geen mooie Dakar. Om als eerste uitvaller van de Dakar 2005 in de boeken te staan is Anne Kies onwaardig. Hij zint natuurlijk op revanche en het Hutten Rally Team denkt met hem mee. Natuurlijk is er de vertrouwde Unimog die als T4 ingezet kan worden. Met deze auto is Anne normaal gesproken in staat om de etappe\'s uit te rijden maar zal wel helemaal achter in het klassement te vinden zijn. Dit betekent dat een Kia in de problemen lang zal moeten wachten op de service.
Er wordt nu gekeken of er mogelijkheden zijn om Anne in een snellere T4 te laten starten. Op deze wijze zal hij wat dichter achter de Kia\'s rijden en dus sneller ter plaatse kunnen zijn in geval van nood. Ook voor Anne is het een stuk mooier als hij in het vrachtwagen klassement een beetje mee kan doen. \"Ik hoop dat Herman mij dan bij kan houden\" zegt Anne lachend \"want ik heb een hekel aan wachten\".

Of er een snellere T4 kan worden ingezet wordt nu dus onderzocht en is dus nog lang niet zeker. Laten we hopen dat het lukt. Anne Kies is er in ieder geval klaar voor.