| Sponsors |
Kia Dealers |
Sponsoring |
Mediagegevens |
Sponsorreis

De sterksten blijven over
De Dakar Rally spreekt mensen aan. Het is een uitputtingsslag voor mens en machine. De sterksten blijven over en het is niet helemaal zonder gevaar. Veel mensen vereenzelvigen zich graag met de rijders en volgen de verrichtingen van hun favorieten op de voet.

Media

Al jarenlang is de Dakar Rally dé sportgebeurtenis van de maand januari. In Nederland krijgt de Dakar Rally, mede door de winterstop van het betaalde voetbal, veel extra aandacht. Vrijwel alle sportprogramma’s schenken graag aandacht aan dit sportieve spektakel. Aan de kijkcijfers is te zien dat de Dakar Rally zeer populair is.

Exposure

Multinationals als Total, Telefonica, Euromaster en vele anderen gebruiken de Dakar Rally om zijn belangrijke promotionele waarde. Ook het Hutten Rallyteam gaat deze middelen zo breed mogelijk benutten. Daar kan uw bedrijf van meeprofiteren.

Groepsreizen

Het Hutten Rally Team organiseert groepsreizen naar de rustdag, die halverwege de Dakar Rally wordt gehouden. Een heel aparte ervaring om ’s morgens wakker te worden in het rallybivak midden in de woestijn in plaats van in een 5 sterren hotel. Tijdens de vierdaagse reis neemt u een kijkje achter de schermen van de rallysport, ziet u de fabrieksteams en het hele circus eromheen. Door uw betaling van € 5000,- wordt u sponsor van ons team en is deze unieke ervaring bij de prijs inbegrepen. En… de fiscus betaalt mee.

Contactgegevens:

Hutten Rally Team
Kloosterdijk 64
7685 PX Beerzerveld
Tel: 0031523-251191

Klik hier om de PDF met Media gegevens te downloaden