Het Hutten Rallyteam aan de start van de Dakar 2004. Dat staat vast!

28 december 2002 stonden we in Marseille aan de start van de Dakar Rally 2003, onbetwist de zwaarste rally ter wereld. Helaas, door materiaalpech zijn we halverwege de rally uitgeschakeld. Een grote teleurstelling natuurlijk, maar al snel wisten we: de Dakar Rally is nog niet van het Hutten Rallyteam af.

Ondanks de uitschakeling heeft ons team enorm veel publiciteit gekregen. Radio- en tvuitzendingen en grote stukken in de diverse dag- en weekbladen. Eén van de hoogtepunten was een 45 minuten durende documentaire over ons team op TV Oost. Er reisde zelfs een camerateam mee naar de rally. Ook onze eigen internetsite trok duizenden bezoekers.

De definitieve samenstelling van het team voor Dakar 2004 staat nog niet vast. In ieder geval worden er twee wedstrijdwagens ingeschreven met de rijders Herman Hutten en Bob ten Harkel. Wij zijn er trots op dat deze tweevoudig Dakar-winnaar deel uitmaakt van het Hutten Rallyteam. Bob heeft een enorme ervaring en is binnen het team verantwoordelijk voor het prepareren van de wedstrijdauto’s.

Ons ideaal is een Hutten Rallyteam van 18 personen, 4 wedstrijdauto’s, 2 assistentievrachtwagens, een assistentiejeep en een eigen perswagen. Of wij dit ideale team aan de start kunnen krijgen is deels afhankelijk van sponsorbijdragen. Voor uw bedrijf zijn er heel veel mogelijkheden om uw naam te verbinden aan dit mediagenieke topevenement.

Graag maak ik persoonlijk met u een afspraak om de verschillende reclamemogelijkheden met u door te nemen. Wie weet staat ook uw bedrijf aan de start tijdens de Dakar 2004.

Herman Hutten

volgende -->