Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

80/60
 
Nieuwe neus
meer >

80/60
 
Orpi Maroc Rally
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
ChildRight en het Hutten Rallyteam

ChildRight is de kinderrechtenorganisatie van Nobelprijswinnaars. Zij komen wereldwijd op voor de rechten van kinderen. Een doel dat het Hutten Rallyteam van harte ondersteunt!

Daarom is er een gezamenlijke sponsoractie tijdens de Dakar Rally 2005. Met als doel: na de finish in Dakar een cheque te overhandigen aan het Kafoutine-project in Senegal.

Met dat geld kunnen de kinderen naar school waardoor hun toekomstkansen stijgen, wordt gewerkt aan huisvesting en medische verzorging.

De opbrengst van deze sponsoractie wordt verdubbeld door de stichting Wilde Ganzen!

Wat kunt ú doen?

Iedereen kan inschrijven voor een sponsoring per kilometer: individueel, met een groep, als bedrijf of als schoolklas. Dat kan voor een bedrag van een € 0,005 (halve eurocent), € 0,01, € 0,05 tot € 0,50 of meer per kilometer.

Bijvoorbeeld: het aantal kilometers van de Dakar Rally 2005 is 9.000. Het team rijdt met 3 auto's in de wedstrijd. U kunt uw sponsorinzet toewijzen aan een individuele auto of aan de teamprestatie. Na afloop van de wedstrijd ontvangt u van ChildRight een cheque die is gebaseerd op het aantal kilometers dat de door u gesponsorde auto('s) aflegde(n).

Enkele rekenvoorbeelden:

1) iemand sponsort Bob ten Harkel voor € 0,01 (één eurocent) per kilometer. We gaan er vanuit dat Bob de finish haalt, dus stuurt ChildRight een cheque van € 90,-. Kortom, deze persoon sponsort dus € 90,- voor de actie ChildRight.

Zet dezelfde persoon een halve eurocent in, dan is dat bedrag € 45,-.

2) een bedrijf kiest om alle drie wedstrijdteams te sponsoren. Ze halen allen de finish en dat betekent dat er 27.000 kilometer is verreden. Met een sponsoring van € 0,01 per kilometer levert dat een sponsorbedrag van € 270,- voor de kinderen in Senegal op. Met een sponsorbedrag van slechts € 0,05 per kilometer levert dat voor de actie zelfs € 1.350,- op.

3) Mocht de auto of auto's die u sponsort onverhoopt uitvallen, waar we natuurlijk niet op rekenen, dan betaalt u voor de betreffende auto tot aan het moment van uitvallen.

Elke dag wordt op de websites van het Hutten Rallyteam en ChildRight de actuele stand van het sponsorbedrag weergegeven. Natuurlijk kunt u ook een donatie geven.

Help de kinderen in Senegal, schrijf in voor kilometersponsoring van de Hutten Rallyteams in de Dakar Rally 2005!

De teams die u kunt sponsoren:
A - Bob ten Harkel / Hennie den Toom (Kia Sorento T2)
B - Herman Hutten / Hennie Wullink (Kia Sorento T2)
C - Anne Kies / Thomas Krumey (Unimog T4)

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Emailadres:
Mijn/ons sponsoringbedrag per kilometer: €
Mijn/onze keuze: auto

Uw ingevulde formulier wordt verzonden naar ChildRight. Na afloop van de Dakar Rally 2005 ontvangt u van ChildRight een cheque op basis van het door u opgegeven bedrag per kilometer. Hartelijk dank voor uw steun aan de kinderen in Senegal!