Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
02-03-2005 Orpi Maroc Rally
De voorbereidingen op een nieuw Dakar avontuur zijn weer in volle gang. Er is uitvoerig geevalueerd en we zijn weer een hoop ervaringen rijker die we tijdens de komende wedstrijden goed kunnen gebruiken. Want dat Dakar nog niet van ons af is dat moge duidelijk zijn !
In het Hutten Rally Center wordt hard gesleuteld om alle voertuigen weer in tip-top conditie te krijgen. De differentieels worden opnieuw berekend en bekeken wordt of de krachten die vrijkomen, mede door het hogere vermogen van de motoren, niet te groot zijn. Er lopen op dit moment twee studenten van de autoschool in Arnhem stage bij ons team en zij hebben de kennis in huis om dit alles haarfijn te berekenen. Dit komt ons goed van pas en de twee techneuten hebben er een mooie stage-opdracht aan.

In principe gaan we niet al te veel veranderen want het basis concept heeft zich bewezen.
Natuurlijk worden de wagens volledig gestript en worden er waar nodig onderdelen vervangen. Ook de motoren worden gereviseerd en opnieuw opgebouwd.

Dat wordt nog hard werken voor de monteurs want we hebben met een auto bemand door Herman Hutten en Hennie Wullink ingeschreven voor de Marokko Rally, die wordt verreden in het zuiden van Marokko van 23 tot 29 mei.

Het is de bedoeling dat we in Marokko gaan rijden met een auto die in principe klaar is voor een Dakar rally. De Marokko rally staat volledig in het teken van testen onder wedstrijd omstandigheden.

We houden u op de hoogte.