Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

80/60
 
Nieuwe neus
meer >

80/60
 
Orpi Maroc Rally
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
30-12-2004 Hutten Rallyteam soepel door de keuring
Vandaag heeft de intensieve voorbereiding van het Hutten Rallyteam zijn eerste vruchten afgeworpen en zijn alle auto’s glansrijk de zware keuring van de organisatie in Barcelona gepasseerd. De twee wedstrijd KIA’s, de Unimog en de assistentie auto ondervonden totaal geen problemen bij de veelvuldige technische- en administratieve controle’s. Vanochtend was er slechts ietwat onrust omdat de startonderbreker van de persauto definitief blokkeerde nadat een verkeerde reservesleutel was gebruikt. Gelukkig waren de monteurs snel in staat om de eigenwijze software te omzeilen waarop, met behulp van de lokale dealer, de chips in de sleutels opnieuw geprogrammeerd konden worden. Een uur later dan gepland arriveerde de persauto vervolgens toch nog op tijd op de keuringslocatie om ook moeiteloos door de keuring te lopen. Frank Uijlenbroek, de cameraman en fotograaf die de persauto bemand om de prestaties van het KIA team vast te leggen gaf het volgende commentaar: “Zelf ben ik intensief bij de voorbereidingen van het team betrokken geweest en had daarom direct vertrouwen dat het probleem snel zou worden opgelost. Nu alle auto’s zijn toegelaten kan ik mij echt met plezier richten op het filmen van de prestaties van de wedstrijdauto’s”.

Voor het Hutten Rallyteam was de reis naar “le Dakar” overigens al twee dagen eerder begonnen. Vanuit Beerzerveld was de groep op dinsdagochtend volgens schema vertrokken. De slechte weersomstandigheden dwong de ervaren rijders om rustig aan de reis te beginnen en al naar 700 km werd het eerste “bivak” opgeslagen in een klein hotel. De volgende ochtend is het team, na een stevig Frans ontbijt bestaande uit een croissant met jam, in één ruk doorgereden naar Barcelona waar hen een enthousiast onthaal te wachten stond. De drukte in de stad zorgde uiteindelijk toch nog voor een kleine domper op de succesvolle dag omdat het Herman Hutten en Bob ten Harkel net niet lukte om binnen de maximale tijd van een uur te rijden van de keuringslocatie naar het “Parc Ferme” in het centrum van de stad. Een kleine tijdstraf kan het gevolg zijn maar Bob ten Harkel beloofde direct om na de rustdag wat extra gas te geven om het verlies van vandaag te compenseren.
Morgen wordt de rally der rallies gestart met een korte proloog in Barcelona. Het Hutten Rallyteam is er klaar voor!