Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
17-03-2005 Team voor Marokko bekend
Het team dat gaat deelnemen aan de Orpi Maroc Rally van 24 mei tot 29 mei is bekend. Herman Hutten zal met zijn vaste navigator Hennie Wullink aan de rally deelnemen. De assistentie bestaat uit Bert Meijer voor de technische- en Chris Walraven voor de logistieke zaken.

Buiten een wedstrijd Kia Sorento zal ook de assistentie Kia Sorento per container naar Agadir worden verscheept. Op de assistentie Kia wordt een stevig rek gemonteerd waarop de extra banden kunnen worden vervoerd.

Er wordt op dit moment in het rally center hard gewerkt om de wedstrijd auto te prepareren. De motor wordt geheel gereviseerd en men gaat ook testen met een z.g. airbox. Deze box zorgt voor een extra voorraad lucht waardoor de prestaties van de motor nog verbeterd kunnen worden. De differtentieels die in de afgelopen Dakar problemen veroorzaakten worden aangepast en versterkt.
In de Marokko Rally zal blijken of deze veranderingen afdoende zijn geweest.
Deze Marokko Rally zal geheel in het teken van testen staan. Niet alleen de techniek maar ook de communicatie via een nieuw type telefoon zal worden uitgeprobeerd. Het algemeen klassement is geheel onderschikt aan het testwerk.

Zodra er wat meer bekend is of en hoe u deze rally van uit Nederland kunt volgen zullen we dit via deze site doorgeven.