Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
24-08-2004 Verstekeling
In de aanloop naar de testrally in Leipzig is het team volop bezig met de preparatie van de auto's. Wanneer je dan de auto tot in detail naloopt, dan stuit je wel eens op een verrassing.
Wat was nu het geval? Bij het verwijderen van de luchttoevoerkap op het dak van de auto van Herman Hutten en Hennie Wullink om deze te spuiten en het filter hiervan te reinigen, kwam er een 'verrassing' naar voren! Onder die kap bleek een dood vogeltje te zitten! En niemand die hier tijdens de laatste dagen van de rally ook maar iets van gezien, gehoord of gemerkt had! Het beestje was daarna helemaal ingedroogd. We hebben hier hoogstwaarschijnlijk te maken met een frontaal ongeval, het diertje is er vast niet vrijwillig ingekropen maar was vast en zeker op slag dood.