Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
13-01-2005 Uitgevallen!
Beste supporters,
Het mocht niet zo zijn! We zijn in de Dakar Rally 2005 niet gefinished. Een hard gelag na een lange periode van voorbereiding. De ervaringen vorig jaar en dit jaar opgedaan, waren in de auto's verwerkt. Bovendien bleef de basis van onze Kia's ongewijzigd, want die had zich bewezen. Toch achtervolgde ons de pechduivel.
In eerste instantie doordat plotseling - dus onvermoed - de turbolader van de Unimog servicetruck de geest gaf. Dat gooide ons geplande schema in de war. We konden niet die dingen doen die we hadden voorbereid. Aan de Kia's lag het zeker niet, we kunnen constateren dat problemen zich dààr voordeden waar we aanpassingen op detailniveau hadden gepleegd om het concept nog beter toe te snijden op de omstandigheden van deze loodzware wedstrijd. Het klinkt misschien onlogisch, maar in een ontwikkelingstraject zijn dat zaken die je ook tegen kunt komen. Overigens zijn we er van overtuigd dat we op het juiste spoor zitten!
De afgelopen dagen al hebben we als team onze bevindingen uitgewisseld, hebben kritisch naar alles gekeken. Daar word je wijzer van en als team kom je er eveneens sterker uit. Vast staat dat de onderlinge band sterk is en ik ben blij met de openheid en eerlijkheid van de mannen. De inzet van iedereen was en is formidabel, iedereen wil gewoon het maximale bereiken. Dat we tegen zoveel pech en problemen aanliepen, bevestgt dat je niet alles zelf in de hand hebt. De steun van onze sponsors was na het uitvallen ook groot, we kregen al vele reacties.
Ook voor onze site konden we door de problemen niet het optimale er uit halen. Dat steekt, want het bezoek was hoog en we wilden jullie via nieuwe initiatieven kunnen informeren. De publiciteit in het voortraject was geweldig. Geen wonder dat we, hoewel de grootste deceptie is verwerkt, nog steeds teleurgesteld zijn. De site blijft de komende maanden in elk geval onze informatiebron om jullie op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.
Wij laten van ons horen!

Herman Hutten