Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
12-01-2005 Op weg naar Dakar
Het Hutten Rallyteam is na de rustdag in Atar op weg gegaan naar Dakar. Was er voor en tijdens het verblijf in Atar al sprake van heel veel wind en zand, onderweg was het zelfs zo erg dat je de auto, op 20 meter afstand voor je, nauwelijks kon zien. Toch verliep de reis voorspoedig. Slechts bij de oversteek van de grensrivier tussen Mauritanië en Senegal was er veel gedoe, de coureurs werden als het waren “overvallen” door de enthousiaste hulp van de lokale bevolking. Iedereen wilde helpen en daar natuurlijk iets terug voor ontvangen. Nadat Harry de officiële formaliteiten in Mauritanië had afgerond, waren er nog een paar kleine hobbels te nemen. Het lukte Henny den Toom dankzij zijn vriendelijkheid en zijn kennis van het Arabisch om het team op het pontje te loodsen. “ Het kostte een paar Euro’s en ik heb iemand blij gemaakt met een prima leesbril van de Hema…..”, aldus Henny. Met deze oversteek is uiteindelijk de laatste hindernis op weg naar Dakar genomen.

Het team heeft overnacht in St’ Louis, waar het ook het tragische nieuws vernam over de dood van Meoni. Het hele team reageerde geschokt op het verlies van deze zeer gewaardeerde collega.

“ Overmorgen strijken we neer in Dakar waar we slotactiviteiten van de rally zullen bijwonen en ons zullen voegen bij de deelnemers aan “de reis naar de finish”. Op de laatste dag zullen we ook de cheque van “ChildRight” overhandigen aan de Senegalese school”, vertelt Herman tot slot.