Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
10-01-2005 Stand van zaken zondag 10.30 uur.
De rally karavaan likt zijn wonden en probeert gebruik te maken van de rustdag om krachten te verzamelen voor het tweede gedeelte van de Dakar rally.
Ook het Hutten rally Team probeert te herstellen van de klappen die ze de afgelopen dagen hebben opgelopen. Harry Eskes en Anne Kies zijn inmiddels samen met de sponsors ook in het bivak gearriveeerd en kunnen direct aan de slag om het moreel binnen het team weer op te krikken. Bob ten Harkel staat ook in het bivak en heeft gisteren nog een laatste poging ondernomen om toch te mogen starten volgens Frank Uijlenbroek. Maar dat is hem niet gelukt.
Frank Uijlenbroek is samen met Ellen Lohr al enkele dagen in Atar en laten we hopen dat we nu snel wat beelden en foto's toegestuurd krijgen.
Bart van Veldhuizen krijg je niet stuk en is vanuit Atar al met de voorbereiding op de volgende Dakar bezig.
De assistentie truck met Dirk Veurink en twee leden van het Duiste team zijn ook in het bivak gearriveerd.
Herman Hutten en Hennie Wullink hebben de derde achtereenvolgende dag in de woestijn doorgebracht maar deze laatste nacht was zeker niet de minste. Johan ten Dam, Bert Meijer en Hennie den Toom houden hen nu gezelschap samen met een aantal motorrijders en twee vrachtwagens die eveneens nog in de woenstijn waren blijven steken. Bewaakt door de miltairen van Mauritanie zaten ze gisteren rond een kampvuur en hoe gek het ook klinkt ze hadden toch plezier. Er is genoeg te eten en te drinken dus maakt men er het beste van. In kolonne proberen ze nu zo snel mogelijk Atar te bereiken maar of dit vandaag al lukt is niet zeker.

Wij hebben de afgelopen dagen getracht u vanuit Nederland zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen het Hutten Rally Team. Dit was nodig omdat er, door welke oorzaak dan ook, geen berichtgeving vanuit Akrika binnen kwam.

Het team in Afrika neemt het nu weer over. Het spijt ons dat wij u de afgelopen dagen niet wat vrolijkere berichten konden doorgeven.