Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
09-01-2005 De droom is voorbij !
Zaterdagavond 8 januari 19.45 uur. Onze voorgevoelens zijn helaas waar; Bart van Veldhuizen is uit de wedstrijd. Door mechanische problemen heeft hij noodgedwongen de strijd moeten staken. Even nog was er een lichte paniek in het bivak, toen men hem met de medische helicopter binnen zag komen. Maar hij was niet gevallen maar had de helicopter als lift naar het bivak kunnen gebruiken. Natuurlijk kunnen we zeggen dat het een mechanische sport is en dat dit soort zaken er bij horen maar op dit rot moment overheersen andere gedachten. De gedachten kunnen we niet op de site zetten maar we denken dat u zich hierbij wel wat kunt voorstellen.

Maar het blijft overeind staan dat Bart een bijzondere prestatie heeft geleverd en bewezen heeft een Dakar rally aan te kunnen. Dat is de winst die hij op zich zelf behaald heeft. Bart, op dit moment is je wereld even ingestort maar je hebt een enorme prestatie geleverd en dat neemt niemand je meer af. Je hebt een schat aan ervaring opgedaan en we zijn er zeker van: Volgend jaar sta je er weer !