Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
07-01-2005 Bart van Veldhuizen een kanjer !
Bart van Veldhuizen, bezig aan zijn eerste Dakar heeft de langste en naar nu blijkt een van de zwaarste etappe's van de afgelopen jaren, uitgereden. Na bijna 13 uur kwam hij als 78e over de finish. Een bijzondere prestatie van Bart want menig andere motorrijder viel uit, niet alleen maar door materiaalpech maar zeer vaak ook door vermoeidheid. Ook onder de Nederlandse motorrijders werd een waar slachtveld aangericht. Maar Bart laat zien dat hij uit het juiste hout is gesneden en levert een bijzondere prestatie. Na alle ellende binnen het Hutten Rally Team is dit voor ons een mooie opsteker.

Van te voren hadden we niet gedacht dat na zeven proeven, van ons team alleen Bart nog maar in de strijd zou zijn. We nemen allemaal onze cap's voor je af Bart.

Vandaag is de proef in zijn geheel afgelast om de rijders een beetje op adem te laten komen van de verschrikkingen van de voorgaande dag en nacht. In liaison gaat men naar de start van de etappe van morgen.