Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
05-01-2005 Op deze hitte had men niet gerekend.


Na zo'n geslaagde etappe hebben de rijders natuurlijk trek in een voedzame maaltijd en het eten is het bivak is altijd zonder meer goed te noemen. Helaas brak er gisterenavond brand uit in de keuken en de tent ging geheel in vlammen op. Hierbij ging ook het eten verloren. Dus dat was toch even slikken maar niet zoals van te voren was gedacht. Gelukkig zorgde de organisatie voor hulprantsoenen zodat er later toch iets gegeten kon worden.

De assistentie truck moet vannacht rond 03.00 uur samen met de persauto met Frank Uijlenbroek in het bivak zijn aangekomen. Het was nog even spannend of zij dit bivak, voordat de nieuwe proef van start, ging nog wel zouden halen. Aangezien vandaag het eerste gedeelte van de marathon van start gaat en er dus vanavond geen assistentie is was de komst van deze truck van zeer groot belang. In deze truck zitten n.l. de onderdelen die men nodig heeft om de beide Kia's en de KTM zo goed mogelijk voor te bereiden op deze langste proef van deze editie van Dakar.

Hoewel we vanmorgen geen contact konden krijgen met het bivak gaan we ervan uit dat alles goed verlopen is want bij het laatste contact waren de truck en Frank nog maar enkele kilometers van het bivak verwijderd.

Vandaag dus de start van de langste etappe en vanavond geen service. De mannen zijn op zich zelf aangewezen maar ze zijn er klaar voor. Zodra wij informatie hebben hoort u weer van ons.