Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
07-08-2004 Contract Kia verlengd
In feite was het direct na afloop van Parijs-Dakar 2004 al aangekondigd: Kia Nederland wilde graag de samenwerking met het Hutten Rallyteam voortzetten. Zoals dat gebruikelijk is, zijn dan toch enkele besprekingen nodig voordat partijen het (weer) eens zijn over de voorwaarden. Die 'schermutselingen' zijn achter de rug en de afspraken zijn weer 'helder en duidelijk' gemaakt.
Kia Nederland treedt komend jaar op als Topsponsor en heeft vanuit Korea positieve signalen ontvangen met betrekking tot de kennis en expertise van en de samenwerking met het Hutten Rallyteam. Dat schept tegelijkertijd ook verwachtingen, maar daarvan is het team zich ten zeerste bewust: Herman Hutten: "Als die belangstelling door de fabriek al zo duidelijk geuit wordt, dan is ons er alles aan gelegen om het team nog verder te professionaliseren en een zo optimaal mogelijk resultaat in Parijs-Dakar 2005 neer te zetten. Wij willen de samenwerking uiteraard graag intensiveren en onze uitgebreide kennis van auto en wedstrijdomstandigheden voor de fabriek inzetten."