Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
30-12-2004 Wachten, wachten, wachten
31 december 2004 - De vierde dag in de aanloop naar onze deelname aan de Dakar Rally 2005 begon zoals de derde was verlopen: met veel wachten. Allereerst was er de rijdersbriefing, waar regels en starttijden werden meegedeeld. Onze zes matadorès konden daarna terug naar het hotel, waar de routes werden doorgenomen en waar ze zich mentaal op hun eerste beproeving konden voorbereiden. De monteurs gingen met de teammanager alvast vooruit naar het servicepark aan het eind van de proloog om daar alles in gereedheid te brengen om de auto’s op te kunnen vangen en de eerste service te kunnen geven. Daarna was het ook voor hen een kwestie van… wachten. Na de service vervolgden de Sorento’s hun weg naar het Parc Fermé, terwijl de serviceploeg hun spullen opruimde om daarna hu auto’s in het speciale afgesloten en bewaakte Parc Assistance weg te zetten.
Ondanks de tegenslag van vandaag kijken we uiteraard uit naar vanavond 24.00 uur, wanneer we weer een heel jaar afsluiten en een nieuw jaar te beginnen. We laten vast en zeker nog weten in welke gepaste vrolijkheid we oudejaarsnacht hebben doorgebracht. Al te laat kan het niet worden, want de volgende dag wacht ons een lange trip van negenhonderd kilometer naar Granada. Maar gezellig wordt het ongetwijfeld!