Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
11-10-2004 Hutten/Wullink zien af, maar presteren goed
Na een wat moeizaam begin in de proloog van afgelopen zondag (29ste) hebben Herman Hutten/Hennie Wullink van het Hutten Rallyteam zich in de eerste van vijf etappes, rondom de Liwa Oase in het Arabische zand, in de Kia Sorento van hun goede kant laten zien. Ondanks het oplopen van enkele strafminuten eindigden de Nederlanders vandaag als 18de in de etappe.
De Dubai Rally is een zware rally, met veel zand en veel stof. En dit jaar met als extra handicap de enorme hitte. Buitentemperaturen van tegen de vijftig graden zijn geen uitzondering. In die omstandigheden moest de klassementsproef van 351 kilometer gereden worden. De proef werd gewonnen door de leider in de FIA Wereld Cup, Al Mutaiwie; die in zijn BMW X5 feitelijk een thuiswedstrijd rijdt. Hij werd op de voet gevolgd door de Nissans van De Mevius, McRae en Kankunen. Verliezers bij de toppers waren vandaag Saby en tweevoudig winnaar van de rally Peterhansel, die tegen een grote schade (achterdifferentieel) opliep.
Herman Hutten verzuchtte: “Ongelooflijk, zo zwaar. De temperatuur is een nog grotere opponent dan het zand. Maar, onze Kia heeft zich strak gehouden daar ligt het niet aan. Dat blijkt ook wel met een 18de plaats overall, waarbij we strafminuten opliepen omdat we een controle hebben gemist. Vannacht een lekkere lange nachtrust, dan gaan we er morgen weer tegenaan!”