Kijk de aanwezige video beelden van de afgelopen periode nog eens terug
meer >

Het gastenboek vind u ook in het hoofdmenu onder supporters
Ga naar het gastenboek >

    

 
GEVRAAGD: MONTEUR MET KENNIS VAN ELECTRONICA
meer >

80/60
 
Dakar 2006 naar Egypte ?
meer >

    
Hoofdsponsor: Obo Banden         Topsponsor: Kia Nederland B.V.         Tuner: 4WD Ten Harkel         Sponsoractie: ChildRight         Subsponsor: Profile Tyrecenter Heuver         Subsponsor: UMIS Internet         Subsponsor: Wullink design- en project meubilair         Subsponsor: Hutten Metaal B.V.         Subsponsor: Palazzo Keukendesign         Subsponsor: Jansen en Gal autoschade         Subsponsor: Delta Hekwerk B.V.         Subsponsor: Hutten Vastgoed         Subsponsor: Gebo Tours         Subsponsor: Hutten International srl         Subsponsor: Mestenbeld Trucks         Subsponsor: Van Merksteijn         Subsponsor: IJzerwerf Overdie BV         Subsponsor: Respo Nederland BV         Subsponsor: Auto Braat Groep         Subsponsor: Den Hollander Beheer BV         Subsponsor: Gummiwerk Kraiburg Austria Ges.m.b.H. & Co.         Subsponsor: Retro GmbH         Materiaalsponsor: BvV Reclame         Leverancier: Reiger Racing         Leverancier: Van Heek Motorsport         Leverancier: Valvoline Oil Nederland          
05-10-2004 Test satellietverbinding
De Dubai Rally (10-15 oktober) is voor het team een testrally. Dat geldt vooral voor de techniek van auto, maar tegelijkertijd worden in de woestijn van Dubai ook de satellietverbindingen, zoals ze straks in de Dakar Rally worden gebruikt, uitvoerig getest.
De apparatuur om verbinding te maken is er zoals op de foto is te zien, de camera is onderweg en gaat straks mee naar Dubai. Bezoekers aan deze site kunnen daarom al vanuit Dubai DAGELIJKS live-beelden tegemoet zien. Wellicht treedt er nu nog een enkele onvolkomenheid op, maar dan 'staat' de verbinding straks wanneer de Rally der Rallies van start gaat. Kortom, wij houden u zo actueel mogelijk op de hoogte!