Hutten Team dagelijks te volgen op radio en televisie
Het Hutten Rally Team heeft een overeenkomst gesloten met RTV Oost het regionale radio- en tv station. RTV Oost trekt zeer veel luisteraars en kijkers en is daarom voor het Rally Team zeer belangrijk. Hoofdsponsor Delta Hekwerk is zeer tevreden over de gemaakte afspraken.

Vanaf de start op 1 januari zal er op werkdagen in de reguliere nieuwsuitzendingen tussen 11.00 uur en 14.00 uur aandacht aan de verrichtingen van het team worden besteed. Er wordt telefonisch contact gezocht met de deelnemers en zij zullen live verslag doen van de dagelijkse gang van zaken. In de weekeinden staat de sportredactie klaar om het laatste rally nieuws het eerst te brengen. Door het programmeren van deze uitzendingen op prime-time in Het Overijssels Hart geeft RTV Oost aan dat zij grootse plannen heeft met het volgen van de rally.

Tijdens de rustdag reist verslaggever Bert Jansen samen met cameraman Sander Jongsma af naar Egypte om tv opname’s van het team te maken.

Op zaterdag 25 januari wordt om 18.21 uur een lange tv-special over de Dakar Rally en het Hutten Rally Team uitgezonden. Deze special wordt d.m.v. veertig commercials onder de aandacht van de luisteraars en kijkers gebracht. Palazzo Keuken Design heeft deze special mede mogelijk gemaakt.