| Nieuws |
| Dakar - 2004
Nieuws archief |
Vorige Rallys

De Dakar Rally van Dag tot Dag:
Zondag 19 januari 2002

Ik heb zojuist de beelden van de aankomst in Sharm El Sheik gezien en mijn gevoelens zijn toch wel wat gemengd. Wat een prestatie van alle deelnemers om de finish te halen. Natuurlijk gaan onze felicitaties allereerst uit naar Henk Vercoelen die samen met Dick Veurink er toch maar in geslaagd zijn de eer van het Hutten Rally Team hoog te houden. Goed gedaan jongens wij zijn trots op jullie. Dick heeft de beide motoren waar hij technisch verantwoordelijk voor was keurig aan de finish gebracht. Eric Verhoef op een 18 plaats als beste Nederlander en Henk Vercoelen door wat pech net niet bij de eerste dertig.

Natuurlijk zijn onze gevoelens gemengd want wij hadden daar natuurlijk ook graag aan de finish gestaan. Over de gevoelens van Peterhansel zullen we het maar niet hebben want het is toch wel heel erg triest om op de laatste dag de eerste plaats te moeten afstaan. De voertuigen en de motor worden nu verscheepd naar Genua en vandaar komen zij weer naar Beerzerveld. De Dakar 2003 is voorbij en wij zijn met z’n allen een hele ervaring rijker.

Nogmaals bedankt voor uw belangstelling en medeleven en wie weet tot de Dakar 2004.


TV SPECIAL OP RTV OOST

Op zaterdag 25 januari om 18.21 uur zendt RTV Oost een TV Special uit over het Hutten Rally Team. De beelden zijn schitterend en u mag deze uitzending eigenlijk niet missen.