De Dakar Rally van Dag tot Dag:

Dinsdag 07-01-03

Vandaag was de etappe van El Borma naar Libiƫ. Ook deze was als zeer zwaar bestempeld, maar viel voor onze oudere jongens erg mee. Lachend kwamen de twee Hermannen als 65e over de finish. Henk Vercoelen eindigde op de 56e plaats. Al met al een goede etappe voor het Huttenrallyteam. Wij zitten nu aan onze eigen picknicktafel met een gezellig lampje erboven. Op de tafel staan droge worst, kaas en Vroomshoopse kruidenbitter klaar. Ook voordat we aan de drank gaan zit de stemming er goed in. Herman Hutten is als een kind zo blij dat er Vroomshoopse kruidenbitter is meegenomen. Zo kan hij de pijn in zijn kont wat verzachten. Met de Unimog hadden we vandaag een catastrofe. Er schijnt een kistje te hebben open gestaan en de pakken stamppot en Unox rookworst en alle sigaretten van Dick Veurink zijn we onderweg verloren. Chris is daar niet zo rouwig om, want die lust helemaal geen stamppot. En nog veel blijer is hij dat de sigaretten weg zijn. Nu gaat hij nog een keer de sigaren van Hilbrand Lucas per ongeluk expres weggooien. Dan zit hij eindelijk in een rookvrije cabine.
Morgen gaat het team een marathonroute rijden. Dat betekent dat zij geen assistentie krijgen. Zij nemen wat reserve-onderdelen mee en moeten zelf eventuele reparaties uitvoeren. Ook moeten ze 's nachts zes uur rusten. We zien ze pas de volgende avond weer terug. Voor het eerst een scheiding van tafel en bed voor het Huttenrallyteam.
P.S. Het is Chris nog niet gelukt om met de computer foto's te zenden, vandaar dat u die bij het verslag moet missen. Maar Frank Uijlenbroek zal ze allemaal meenemen, als hij a.s. zaterdag op de rustdag het Huttenrallyteam bezoekt.
Stage 6:

El Borma Ghadames
Dinsdag 7 januari 2003

Traject: 13 km speciale stage: 228 km Traject: 37 km Totaal: 278 km.

Parallel route voor support crew: 298 km.

De eerste echt grote stage voor de deelnemers, en vooral voor de nieuwelingen in Dakar 2003, die de gelegenheid hebben hun dapperheid te tonen tijdens deze speciale stage, welke geheel off-road is. Op het programma staan een veelvoud van oversteekplaatsen van Ergs en opeenvolgende duinranden. Houd de tijd in de gaten ! Er is van alles waardoor tijd verloren kan worden en de plaatsing in het klassement kan dus volledig veranderen. Een stage waar de meest ervaren rijders beginner of professional hun voordeel kunnen doen!