| Nieuws |
| Dakar - 2004
Nieuws archief |
Vorige Rallys

De Dakar Rally van Dag tot Dag:

Vrijdag 03-01-03
Vandaag vond de laatste proef in Europa plaats. Het parcours was uitgezet op het strand van Castellon. Het was niet gemakkelijk, maar Herman Hutten en Herman Lucas hebben goed gereden. Ze behaalden de 88e plaats in de proef. Ze staan op de 97e plaats in het algemeen klassement. De stemming in het team is
goed.Henk Vercoelen was tot nu tot begeleid door zijn eigen monteurs. Henk heeft tot op heden heel zeker gereden. Hij heeft geen onnodige risico's genomen. Henk staat in het algemeen klassement in de middenklasse.De bevolking van Valencia heeft op grootse wijze afscheid genomen van de deelnemers aan de rally. Zij boden een paella-maaltijd en vuurwerk aan. Na de inscheping vertrok het schip om 22.00 uur naar Tunis.

Stage 3: Castellon - Valencia

Vrijdag 3 januari 2003
 
Traject: 5 km - speciale stage: 10 km - Traject: 60 km - Totaal: 75 km.

De speciale stage is rond Castellon. De finish is op het strand. Aan het eind van de speciale stage gaan de deelnemers naar de haven van Valencia voor inscheping. Het schip vaart s nachts uit, maar alvorens te vertrekken naar Afrika is voor iedereen een reuze paella georganiseerd door de Comunitat Valenciana.