| Nieuws |
| Dakar - 2004
Nieuws archief |
Vorige Rallys

28-12-2003 De rally van dag tot dag.
Natuurlijk zullen wij u van dag to dag rechtstreeks vanuit de woestijn op de hoogte houden van onze belevenissen in en rond ons team. Het rechtstreeks volgens van de etappe's kunt u door op rally info te klikken boven aan deze pagina. Deze Nederlandse Dakar site houdt u volledig op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens de proeven en u kunt hier van minuut tot minuut volgen of en hoe laat onze rijders de verschillende controle posten zijn gepasseerd. Bob en Hennie rijden met nummer 271 en Herman en Hennie rijden met nummer 311. Op de televisie kunt u Bob snel van Herman onderscheiden want Bob rijdt met blauwe en Herman met rode buitenspiegels. Voor de echte fanatici onder ons kunt u ook informatie krijgen via de officiele Dakar site "Dakar.com" en de site van RTL 5. Verder natuurlijk niet vergeten naar de dagelijkse televisie reportages van RTL 5 en Eurosport te kijken. Het zal u inmiddels niet verbazen dat het inpakken tot in de late uurtjes is doorgegaan. De garage van Bob ten Harkel stond op zijn kop, overal lagen de spullen en onderdelen verspreid. Maar het is allemaal gelukt en de extra fysieke hulp van verschillende supporters kwam goed van pas. Namens ons hele team: Bedankt mannen !. Vandaag de laatste puntjes nog op de I zetten, de checklijsten nog even doorlopen en dan zijn we er klaar voor.
De Unimog is vrij zwaar beladen maar dit werkpaard is wel het een en ander gewend, Filibert zal echter met beleid moeten sturen. Ralph viert vandaag zijn verjaardag en namens ons allen hartelijk gefeliciteerd Ralph. Weten ze thuis wel wie die man is die het vlees snijdt ?
Wij zijn er dus klaar voor en ik moet u zeggen dat het ook wel tijd is om te gaan. In april zijn wij gestart met de voorbereidingen en hebben we naar deze datum toegeleefd. Het mag van ons wel snel 29 december worden. U komt ons toch ook uitzwaaien ? Vertrek 29 december 09.30 uur bij OBO Banden, Oosterweg 3 te Beerzerveld.

<- terug naar overzicht